En Porsche på hodet

Porsche Design Space One Wireless

En Porsche på hodet

Hva skjer når du kobler sammen en dreven høyttalerprodusent, og et designfirma med en rekke flotte og stilige produkter bak seg? Et par hodetelefoner du veldig gjerne vil bli sett med på flyets businessklasse, på toget til jobben eller på kontoret.

Tekst: Håvard Holmeda (hh@upfeed.no)

Porsche Design har sammen med KEF laget Space One i en lekker «black edition» med de samme flotte materialene som tidligere. Det betyr metall og ekte skinn i et design med flott materialfølelse og et nøkternt design som er perfekt ned til minste detalj, og med trådløs lyd og støykansellering på kjøpet.

Lang batteritid

Det er et stort marked for hodetelefoner i det man kanskje kan kalle hodetelefonenes businessklasse. Flotte og stilige hodetelefoner med god lyd og støykansellering gjør turen mer behagelig, og når de i tillegg står godt til dressen er alt på stell.

På innsiden av de mye klokkene sitter det et par KEF-drivere på 40mm som spiller fra imponerende 5Hz og opp til der ørene ikke vil være med lenger. Det betyr bass som går helt ned i kjelleren, og skaper et solid fundament for resten av lyden.

Batteritiden er lang. Hele 30 timer er oppgitt med støykanselleringen påslått, mens du med kun Bluetooth slått på kan nyte musikk i ikke mindre enn 40 timer. Det er en solid arbeidsuke, det!

Bærekomforten er utmerket, og de myke øreputene lukker seg flott rundt ørene for behagelig lytting i timevis. Med støyreduksjonen av og med kun Bluetooth er det en viss akustisk demping av lyden fra omgivelsene, noe som sikkert kan være nok for en dag på kontoret. På toget eller på flyet er det derimot helt nødvendig å slå på støyreduksjonen. Da forsvinner all jevn bakgrunnsstøy, men du kan fortsatt skille ut stemmer.

Porsche Design Space One Wireless låter bedre enn konkurrentene, er meget komfortabel. Denne vil du bli sett med!

Fantastisk lyd

Lyden i Space One er stram, presis og åpen med en solid og dyp bass i bunnen som gjør lyttingen engasjerende og underholdende. I likhet med materialene er lyden også naturlig, men også nøytralt og flott balansert hele veien fra bunn til topp. Med kanskje en liten smule varme i mellomtonen som gjør lytting over tid til en god opplevelse.

Akustiske instrumenter og stemmer er spesielt flott gjengitt, og blir plassert i et imponerende romslig lydbilde med masse plass mellom instrumentene, og selv etter en runde med virkelig gode konkurrerende modeller, imponerer den på alle viktige områder.

Støyreduksjon har en tendens til å påvirke lydkvaliteten, men her er det ikke annet enn en svak antydning til støy/sus som avslører at det er et par hodetelefoner med dette innebygget. Det som likevel er viktig er at disse hodetelefonene i støyende miljøer låter fenomenalt mye bedre med støyreduksjonen slått på, enn med kun trådløs overføring av lyd via Bluetooth

Konklusjon

Konkurrentene er etterhvert mange, men Space One skiller seg likevel ut i denne klassen med god lyd, gode materialer og flottere design enn de fleste.

Pris: 3.990.-

Karakter: 6

Importør: Neby Hi-Fi Concept

Link: Neby.no

+

Naturlig og flott klang

God støyreduksjon

Lang batteritid

Litt sus fra støyreduksjonen

Upfeed mener: Det er knapt noen annen hodetelefon med støyreduksjon som har like flott design og samme naturlige og avslappende lyd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *